* Corona update *

De huidige nieuwe maatregelen hebben mogelijk effect op een concert waarvoor je een kaartje wil kopen of al gekocht hebt.

Mocht je vragen hebben over het evenement of het eventueel annuleren/retourneren van een bestelling neem dan contact op met de organisatie van het evenement. Wat er gebeurt met het evenement en met de kaartjes verschilt namelijk.

Vriendelijke groeten,
digitalekaartverkoop.nl

Workshop Dieren (4+) door Eva Mesman

Amstelveens Poppentheater Wolfert van Borsselenweg 85a, Amstelveen

Vandaag een kleuterworkshop waar de dieren centraal staan. Kies je eigen dierenmasker en van daaruit geeft Eva Mesman een gezellige theaterworkshop over dieren en emoties met uiteindelijk een dierenfeest in het bos.. Eva heeft al eerder met plezier workshops bij ons gegeven. Er kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen.

Pim, Pam, Paars (2+) door Theaterstraat

Amstelveens Poppentheater Wolfert van Borsselenweg 85a, Amstelveen

De succesvolle peutervoorstelling van de Theaterstraat speelde door het hele land en zelfs in het buitenland . Pim Pam Paars is een komische, muzikale voorstelling waarbij je naar een levend schilderij kijkt vol bonte kleuren en dansende vormen. Na afloop mogen de peuters en kleuters meedoen met het schilderij. Theaterstraat | Meboer & Bakker maken […]