* Corona update *

De huidige nieuwe maatregelen hebben mogelijk effect op een concert waarvoor je een kaartje wil kopen of al gekocht hebt.

Mocht je vragen hebben over het evenement of het eventueel annuleren/retourneren van een bestelling neem dan contact op met de organisatie van het evenement. Wat er gebeurt met het evenement en met de kaartjes verschilt namelijk.

Vriendelijke groeten,
digitalekaartverkoop.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spring (4+) door Theater Smoespot

4 januari 2022 @ 14:30

€9,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Spring
Theater Smoespot
9,00

Springen of niet springen? Dat is de vraag. In ieder geval voor Eekhoorn. Hij zit wiebelend op zijn tak en slaat de andere dieren in het bos angstig gade. Ze ziet haar vriend Gans wegvliegen, op naar het warme zuiden. En daar onder haar, het is Vos! brr, tijd om naar het bos te gaan. Daar heeft ze al haar nootjes verstopt. Maar de volgende boom is zo ver springen, zou ze het wel halen? Durft ze de sprong te wagen?

In deze vrolijke kindervoorstelling nemen Renate en Milan je mee naar de wereld van Eekhoorn. Met hun kunstige poppen en een simpel decor laten ze zien dat je soms voorzichtig moet zijn en soms gewoon de sprong moet nemen.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
4 januari 2022
Tijd:
14:30
Kosten:
€9,00
Evenement Categorie:
https://amstelveenspoppentheater.nl/productie/spring-4-door-theater-smoespot-2/

Organisator

Amstelveens Poppentheater
Telefoon:
+31 (0)20 – 6450439
E-mail:
info@amstelveenspoppentheater.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a
Amstelveen, 1181 PH Amstelveen
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)20 – 6450439
Bekijk de site van Locatie