Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het VU-Orkest viert zijn verjaardag met een concert voor de zorg!

11 juli 2022 @ 15:15 - 17:30

€22,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het VU-Orkest viert zijn verjaardag met een concert voor de zorg!

Het VU-Orkest is trots om na een lange stilte door de coronacrisis feestelijk zijn zestigste verjaardag te kunnen vieren. Na een spectaculair concert in Het Koninklijk Concertgebouw in april en na een bijzondere uitvoering van de opera La Bohème i.s.m. de Nederlandse Reisopera, spelen wij als slot van een tournee naar Milaan, Bologna en Como in De Duif in Amsterdam.

Dit concert is extra bijzonder, omdat deze mede georganiseerd wordt voor de hardwerkende zorgsector. Het VU-Orkest verwelkomt daarom niet alleen zijn vaste publiek, maar ook medewerkers van het Amsterdam UMC.

Het VU-Orkest speelt voor u de Tragische Ouverture van Johannes Brahms, gevolgd door Tod und Verklärung van Richard Strauss, en na de pauze een selectie van delen uit de Suites van Romeo en Julia van Sergej Prokofjev. Dit zullen wij uitvoeren onder leiding van onze chef-dirigent Arjan Tien op maandagmiddag 11 juli om 15.15 uur in De Duif in Amsterdam.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
11 juli 2022
Tijd:
15:15 - 17:30
Kosten:
€22,50
Evenement Categorie:
Site:
http://www.vu-orkest.nl

Organisator

VU-Orkest
E-mail
info@vu-orkest.nl
Bekijk de site van Organisator