Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Crazy Horse Saloon

9 juli 2022 @ 20:00 - 10 juli 2022 @ 01:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Zaterdag 9 juli om 20.00 uur barst het Muziekfeest Crazy Horse Saloon los ter ere van het 45-jarig jubileum van de Bedrijfsbelangenvereniging Landsmeer. Het grote orkest van Amicitia, zangeres Dieke van Hoften, zanger Dirk Goede, drag queens Tiffanie Deelight & Rose Hill, band BlueZENJoyment en DJ Dwight staan garant voor een verrassende avond waar de muziekgenres elkaar in snel tempo afwisselen. Van jazz tot klassiek en van swing en rock tot dance. En dit alles op een unieke locatie. De paardenbak van Stal Kok aan de Van Beekstraat 294 is speciaal omgetoverd tot een gezellige nachtclub waar u aan tafeltjes of later op de dansvloer geniet van het concert/feest. Natuurlijk zijn er ook heerlijke hapjes en drankjes verkrijgbaar om het geheel compleet te maken.

De zaal is opgebouwd uit tafels voor 8 personen. Het is mogelijk om een gehele tafel voor u en uw relaties te reserveren. U kunt via deze website uw kaarten bestellen.

Tot ziens in de Crazy Horse Saloon! De opbrengst van de avond gaat naar giro 555.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
9 juli 2022 @ 20:00
Einde:
10 juli 2022 @ 01:00
Evenement Categorie:

Organisator

BVL Landsmeer
E-mail
bestuur@bvl-landsmeer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stal Kok
Van Beekstraat 294
Landsmeer, 1121NW
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie