Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FEEST: openingsfeest lustrum UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck

28 januari 2023 @ 21:30 - 29 januari 2023 @ 01:00

€15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Na afloop van het openingsconcert verplaatsen we ons naar Brouwerij Poesiat & Kater in Amsterdam-Oost om te proosten op het opening van ons 29ste lustrumjaar. Hier kunnen we vanaf 21:30 twee uur genieten van de open bar, en aansluitend gaan we los met een DJ!

Voor kaarten voor het openingsconcert, zie ons andere evenement: https://digitalekaartverkoop.nl/evenement/openingsconcert-lustrum-uva-orkest-j-pzn-sweelinck/

Het UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck werd opgericht in 1878 en is met zijn 145 jaar het oudste symfonieorkest van Amsterdam. Het bestaat uit ongeveer zeventig enthousiaste studenten van zowel Amsterdamse universiteiten en hogescholen als studenten uit andere steden. Het orkest biedt studenten de mogelijkheid om op hoog niveau hun muzikale talent te ontwikkelen en op bijzondere locaties in binnen- en buitenland concerten te geven. Daarnaast is het ontzettend gezellig en worden er vriendschappen voor het leven gevormd.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
28 januari 2023 @ 21:30
Einde:
29 januari 2023 @ 01:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:

Organisator

UvA-orkest J.Pzn Sweelinck
E-mail
secretaris@sweelinckorkest.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brouwerij Poesiat & Kater
Polderweg 648
Amsterdam, 1093 KP
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie