Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openingsconcert lustrum UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck

28 januari 2023 @ 19:30 - 20:30

€10,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ter gelegenheid van de start van het 29ste lustrumjaar geeft het UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck onder leiding van Konradin Herzog een feestelijk openingsconcert. Het concert begint met de Egmont ouverture van Ludwig van Beethoven en vervolgens staat de Eerste Symfonie van Johannes Brahms op het programma. Deze avond vormt de aftrap van een lustrumjaar waarin nog vele festiviteiten zullen volgen, met als hoogtepunt de tournee naar een buitenlandse bestemming in juli en augustus.

De deuren van de zaal gaan open om 19:00 uur. Maakt u alstublieft gebruik van de ingang aan de achterkant van de kerk, Herengracht 431.
Het concert begint om 19:30 en zal ongeveer een uur duren. Er is geen pauze.

Voor het openingsfeest aansluitend aan het concert, zie het volgende evenement: https://digitalekaartverkoop.nl/evenement/feest-openingsfeest-lustrum-uva-orkest-j-pzn-sweelinck/

Het UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck werd opgericht in 1878 en is met zijn 145 jaar het oudste symfonieorkest van Amsterdam. Het bestaat uit ongeveer zeventig enthousiaste studenten van zowel Amsterdamse universiteiten en hogescholen als studenten uit andere steden. Het orkest biedt studenten de mogelijkheid om op hoog niveau hun muzikale talent te ontwikkelen en op bijzondere locaties in binnen- en buitenland concerten te geven. Daarnaast is het ontzettend gezellig en worden er vriendschappen voor het leven gevormd.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
28 januari 2023
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:

Organisator

UvA-orkest J.Pzn Sweelinck
E-mail
secretaris@sweelinckorkest.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Singelkerk
Herengracht 431
Amsterdam, 1017BR
+ Google Maps