Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studentenkoor Amsterdam: Hartstocht

17 november 2023 @ 20:15 - 21:15

€4,00 – €12,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Een vast onderdeel van de SKA-ervaring is het zingen uit de SKA-liedbundel. Dit is een bundel van a capella stukken, die door de jaren heen zijn gekozen uit gezongen concerten. Zo’n stuk is altijd een klassieker, een stuk dat raakt en waar we een “SKA-gevoel” van krijgen. De liedbundel wordt door ons overal mee naartoe genomen waar een mogelijkheid zich aandient om te zingen, of dat nou na een concert in de kleedkamer is, op de jaarlijkse boottocht, met kerst in een winkelcentrum, om 3 uur ‘s nachts in een kroeg of in de bus op tournee naar Italië. Het zorgt voor een gevoel van verbondenheid, alsof er op dat moment niets anders bestaat dan het samen zingen. Met dit programma gaan we op zoek naar dit gevoel in de a capella koormuziek. We hebben uit verschillende muzikale tradities geput: de Drei Geistliche Gesänge van Schnittke zijn gelaagde klanken van de Russische koormuziek; met de Fünf Gesänge van Brahms duiken we in de Duitse Romantiek. De Engelse romantiek mag niet ontbreken: hiervoor hebben we een selectie gemaakt van Parry’s Songs of Farewell. Het is een warm bad van klanken voor zowel zangers als publiek.

NB aanvangstijd is 20:15, de deuren openen om 19:45. Het concert heeft geen pauze, er is taart en thee/koffie te koop achteraf.
Er is kaartverkoop aan de deur, deze tickets zijn iets duurder.
Bij online aankoop wordt er €0,99 in rekening gebracht per bestelling. Groepsbestellingen zijn dus iets voordeliger.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
17 november 2023
Tijd:
20:15 - 21:15
Kosten:
€4,00 – €12,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.studentenkooramsterdam.nl/

Organisator

Studentenkoor Amsterdam
E-mail
bestuur@studentenkooramsterdam.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuiderkerk, Amsterdam
Zuiderkerkhof 72
Amsterdam, 1011 WB
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie