* Corona update *

De huidige nieuwe maatregelen hebben mogelijk effect op een concert waarvoor je een kaartje wil kopen of al gekocht hebt.

Mocht je vragen hebben over het evenement of het eventueel annuleren/retourneren van een bestelling neem dan contact op met de organisatie van het evenement. Wat er gebeurt met het evenement en met de kaartjes verschilt namelijk.

Vriendelijke groeten,
digitalekaartverkoop.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumconcert Amicitia 130 jaar – concert 3

3 oktober @ 14:00 - 15:30

€15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Amicitia bestaat 130 jaar! Daarom geven we drie concerten op 2 en 3 oktober in een circustent op het Raadhuisplein. Met beelden, toneel en muziek vertellen we het verhaal van 130 jaar Amicitia, samen met Theaterartiest/zangeres Leanne Lena. Een muzikale belevenis van ongeveer 90 minuten waar een vrolijke mars, herkenbare popmuziek maar ook bekend klassiek en temperamentvolle swing voorbijkomen.

Om in de tent voldoende afstand te kunnen houden, geven we drie concerten. Het worden intieme concerten, wat het extra speciaal maakt.

Toegang uitsluitend met vaccinatiebewijs (CoronaCheck), een herstelbewijs van corona (minimaal 11 dagen, maximaal 180 dagen oud) of een negatief testbewijs (minder dan 24 uur voor aanvang concert).

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
3 oktober
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
https://amicitialandsmeer.nl/concert-amicitia-130-jaar/

Organisator

Muziekvereniging Amicitia
E-mail:
pr@amicitialandsmeer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Circustent Landsmeer
Raadhuisstraat
Landsmeer, 1121 XC
+ Google Maps