Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Begunstigersticket De Nije Symfony (dit is GEEN toegangsbewijs!)

27 november @ 15:00 - 17:30

€7,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Begunstigersticket De Nije Symfony (dit is GEEN toegangsbewijs!)
7,50
Onbeperkt

Heb je een toegangsbewijs gekocht voor ons concert Verbinding & Troost met Shostakovich & Mozart in Leeuwarden of Heerenveen? Dankjewel! We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten en verheugen ons erop je een onvergetelijke muzikale middag te bezorgen. Draag je De Nije Symfony een warm hart toe en vind je € 20,- voor een kaartje wat bescheiden? Koop dat hier voor € 7,50 een begunstigersticket. Je geeft ons daarmee een extra steuntje in de rug, waardoor we ook in de toekomst bijzondere projecten kunnen blijven organiseren. Als begunstiger ben je welkom om op zaterdag 19 november tijdens de generale repetitie alvast de sfeer te komen proeven. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je dan meebeleven hoe de musici en zangers onder leiding van dirigent Ronald Slager de laatste puntjes op de i zetten.
Tevens mag je als begunstiger plaatsnemen in de ‘priority lane’ bij onze concerten, De zalen waar we spelen, hebben geen vaste plaatsreservering. Kortom: vrije zit. Als begunstiger krijg je voorrang om jouw ideale plaatsje in de zaal te bemachtigen.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Site:
www.nijesymfony.nl

Organisator

De Nije Symfony

Locatie

Trinitas