Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuilens fanfare Corps – Zucht van Zuilen

29 januari 2022 @ 20:00 - 21:30

€15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

In de voorstelling Zucht van Zuilen neemt het Zuilens Fanfare Corps het publiek op speelse wijze mee op een wervelende en sprookjesachtige reis door 120 jaar fanfarehistorie.

Magische reis door het verleden

In de donkere nacht is begraafplaats Oud-Zuilen stil en verlaten. Enkel een kraai vliegt van graf naar graf. Plotseling staat daar een meisje met een bugel in haar armen. Ze is vastbesloten deze terug te brengen naar haar grootvader die onlangs is overleden. Zo begint het magische verhaal van Zucht van Zuilen. Wat volgt is een wervelende reis 120 jaar terug in de tijd in een combinatie van muziek en theater.

Herkenbare mijlpalen uit het verleden passeren de revue: de oprichting van de muziekvereniging, de bloeitijd en ondergang van Demka en Werkspoor, de eerste vrouwelijke muzikant bij de fanfare, het landskampioenschap van voetbalclub DOS en de annexatie van Zuilen door de gemeente Utrecht.

Iconische fanfareklanken
Zucht van Zuilen is in 2020 opgevoerd door het Zuilens Fanfare Corps. In navolging van dit succes, wordt het stuk nogmaals uitgevoerd. De voorstelling vertelt het verhaal van de muziekvereniging, die lucht geeft aan het leven en met een zucht de magische onderwereld van de tijd betreedt. Er klinkt filmische muziek, verrassend afgewisseld met iconische fanfareklanken van nu en vroeger.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
29 januari 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.zfc-utrecht.nl

Organisator

Zuilens Fanfare Corps
E-mail
info@zfc-utrecht.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

ZIMIHC Zuilen
Prinses Christinalaan 1
Utrecht, 3554 JL
+ Google Maps
Telefoon
030 – 276 2527
Bekijk de site van Locatie