Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vriendenfestival Harmonieorkest Vleuten

19 juni 2022 @ 13:00 - 17:00

Het is alweer 2 jaar geleden, maar zondag 19 juni is het eindelijk weer zover: tijdens het Vriendenfestival van Harmonieorkest Vleuten laten 7 orkesten en ensembles van zich horen. Het thema is Country & Western en dat zie je terug in de aankleding en het (muzikale) programma. Naast de optredens, kunt u genieten van een hapje en drankje en meedoen aan leuke spellen en activiteiten. Er is zelfs een gratis workshop linedancen!

Het festival vindt plaats in de CultuurCampus in Vleuterweide en duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Het is een doorlopend programma met voor elk wat wils. In het blokkenschema zie je waar en wanneer je welke concerten of workshops kunt bezoeken. Als publiek bepaal je dan ook zelf hoe je de middag invult. Maar hoe dat ook is, het zal in ieder geval met veel muziek, gezelligheid en cowboys zijn!

Wil je dit niet missen? Bestel dan snel je kaarten via www.ticketkantoor.nl/shop/Vriendenfestival of scan de QR-code op de flyer.

Voor Vrienden van HOV is de toegang gratis (max 2 kaarten). Anderen betalen 8 euro (vanaf 13 jaar) of 5 euro (t/m 12 jaar). Meer informatie over HOV op de website www.harmonieorkestvleuten.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven als Vriend, om in aanmerking te komen voor 2 gratis kaarten.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
19 juni 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://harmonieorkestvleuten.nl/vriendenfestival-2022/

Organisator

Harmonieorkest Vleuten
E-mail
jeugd@harmonieorkestvleuten.nl
Bekijk de site van Organisator