Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Roder Jongenskoor in Concert voor Engeland

10 juni @ 16:00 - 18:00

€15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
RJK in Concert voor Engeland
Fijn dat je er bij bent en onze Engelandreis wilt ondersteunen! We willen graag je mailadres gebruiken om je op de hoogte te houden van toekomstige evenementen. Indien je hier niet mee akkoord gaat verzoeken we je dit aan te geven middels een mailtje naar info@roderjongenskoor.nl.
15,00

Koor en solisten van het RJK voeren u langs muzikale verrassingen uit de Engelse koortraditie. In de pauze van het concert is er koffie of thee met diverse kleine culinaire verrassingen. U kunt dan ook nader kennis maken met de leden van het koor, dirigent Jaap de Kok en andere leden van de organisatie. Plaats: Het Witte Kerkje in Haren.

De opbrengsten van dit concert zijn bestemd voor de studiereis naar Engeland.

In de zomer van 2023 gaat het Roder Jongenskoor naar Rochester, waar het een week lang de dagelijkse Choral Evensong in de beroemde kathedraal verzorgt. Aan zo’n studiereis zijn uiteraard kosten verbonden, welke deels voor rekening komen van de zangers zelf. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen, zodat de reissom per persoon zo betaalbaar mogelijk blijft. Het concert in Haren maakt hier onderdeel van uit.

Kerk open: 15.30

Aanvang concert: 16:00

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
10 juni
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.roderjongenskoor.nl/nl/agenda/evenement/81-rjk-in-concert-voor-engeland

Organisator

Stichting Roder Jongenskoor
Telefoon:
0627206274
E-mail:
rjk.zakelijk@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Witte Kerkje, Haren
Jachtlaan 11
Haren Gn, 9751BP
+ Google Maps
Telefoon:
0505347593
Bekijk de site van Locatie