Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RIDDER RIDDER (4+) | VREEKEN EN VAN DER PIJL

3 mei 2023 @ 14:30 - 15:30

€9,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Een humoristische en behendige theatervoorstelling over prinsessen en ridders. Al gauw wordt duidelijk dat de standaard ridder-prinses-rollen losgelaten moeten worden om het verhaal van Ridder Ridder tot leven te brengen. Wie weet ontdek jij net zoals Fiona en Filip kanten van jezelf die je nog niet kende.

Filip en Fiona willen het beste sprookje ooit bouwen; ze hebben al een ridder, genaamd Ridder Ridder. Hij moet en zal de schoone deerne uit een groot, eng drakenslot bevrijden. Dat is wat ridders doen, toch? Op zijn tocht wordt Ridder door wonderlijke wezens geholpen of juist gedwarsboomd – de bomen bijvoorbeeld, die liggen soms dwars.

Er is alleen één probleem: Filip en Fiona zijn maar met z’n tweeën; wie moeten al die wezens spelen dan? Als ze nou heel snel van rol wisselen… Dan moet Filip wel de jurk van de prinses aan zodat Fiona de oude dwergtrol kan spelen. Maar een ridder in een jurk en meisje dat een trol speelt: kan dat wel?

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
3 mei 2023
Tijd:
14:30 - 15:30
Kosten:
€9,00
Evenement Categorie:
Site:
https://amstelveenspoppentheater.nl/productie/ridder-ridder-4-vreeken-en-van-der-pijl/

Organisator

Amstelveens Poppentheater
Telefoon
+31 (0)20 – 6450439
E-mail
info@amstelveenspoppentheater.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a
Amstelveen, 1181 PH Amstelveen
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0)20 – 6450439
Bekijk de site van Locatie