Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rhythms of the World – Zaterdagavond

15 april 2023 @ 20:15 - 22:30

€7,50 – €17,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het Orkest van Utrecht presenteert dit keer een verrassend concertprogramma: geen grote klassieke of romantische orkestwerken, wel een interessante serie ritmisch uitdagende stukken uit alle windstreken.

Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met Dekoor Close Harmony, Afrikaanse dans studio LionPaw en percussiegroep Moribayassa. In een gevarieerd programma brengen we – samen met deze partners – muziek, zang en dans van over de hele wereld met ritmes en melodieën uit Japan, Centraal Azië, Bulgarije, Midden-Oosten, Ierland, Amerika en Afrika.

Naast optredens door elk van de partners afzonderlijk zullen er ook gezamenlijke werken ten gehore worden gebracht, zoals gospel liederen door koor en orkest. Na de pauze staat het programma in het teken van Afrikaanse muziek, met o.a. de African Symphony door Moribayassa, Studio LionPaw en het orkest. Het belooft weer een bijzonder concert te worden.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
15 april 2023
Tijd:
20:15 - 22:30
Kosten:
€7,50 – €17,50
Evenement Categorie:
Site:
http://www.orkestvanutrecht.nl

Organisator

Orkest van Utrecht
E-mail
info@orkestvanutrecht.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Grote Kerk Driebergen
Hoofdstraat 115
Driebergen,
+ Google Maps