* Corona update *

De huidige nieuwe maatregelen hebben mogelijk effect op een concert waarvoor je een kaartje wil kopen of al gekocht hebt.

Mocht je vragen hebben over het evenement of het eventueel annuleren/retourneren van een bestelling neem dan contact op met de organisatie van het evenement. Wat er gebeurt met het evenement en met de kaartjes verschilt namelijk.

Vriendelijke groeten,
digitalekaartverkoop.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pinokkio – Ochtendconcert

27 december @ 11:00 - 12:00

€7,00 – €8,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

De speelgoedmaker Geppetto maakt een houten pop die tot leven komt, Pinokkio. Het is een eigenwijze pop die dolgraag een echte jongen wil zijn en daarbij door schade en schande wijzer wordt. En zijn neus wordt langer als hij liegt… Verteller Paul Klarenbeek, het Orkest van Utrecht en Jeugdorkest Leidsche Rijn o.l.v. dirigent Michel van Vliet nemen je mee in het verhaal van Pinokkio!

Orkest van Utrecht is een amateursymfonieorkest opgericht in 1993 met leden uit Utrecht ten omgeving. Ieder jaar geeft het Orkest van Utrecht een verrassend concert voor gezinnen in Theater Cultuurcampus. Het Jeugdorkest Leidsche Rijn is een ensemble van jonge musici (7-13 jaar) en een initiatief van Cultuur19 i.s.m. Orkest van Utrecht. Michiel van Vliet is dirigent van beide orkesten.

Kaartverkoop start op 7 december!

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
27 december
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
€7,00 – €8,50
Evenement Categorie:

Organisator

Orkest van Utrecht
E-mail:
info@orkestvanutrecht.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater Cultuurcampus
Burchtpoort 5
Vleuten, 3452 MD
+ Google Maps