Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pinokkio door Orkest van Utrecht en Jeugdorkest Leidsche Rijn

13 maart 2022 @ 11:00 - 12:00

€7,00 – €8,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

De speelgoedmaker Gepetto maakt een houten pop die tot leven komt: Pinokkio. Het is een eigenwijze pop, die dolgraag een echte jongen wil zijn en daarbij door schade en schande wijzer wordt. En zijn neus wordt langer als hij liegt…

Verteller Paul Klarenbeek, het Orkest van Utrecht en het Jeugdorkest Leidsche Rijn – onder leiding van dirigent Michiel van Vliet – nemen je mee in het verhaal van Pinokkio! Het belooft een muzikale en spannende voorstelling te worden met prachtige muziek van o.a. Bartók en Liadov.

Het Orkest van Utrecht is een amateur symfonieorkest, opgericht in 1993, met leden uit Utrecht en omgeving. Ieder jaar geeft het orkest een verrassend concert voor het hele gezin in de theaterzaal van de Cultuurcampus. Het Jeugdorkest Leidsche Rijn is een ensemble van jonge musici (7-13 jaar) en een initiatief van Cultuur19 in samenwerking met het Orkest van Utrecht. Michiel van Vliet is dirigent van beide orkesten.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
13 maart 2022
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
€7,00 – €8,50
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://jeugdorkestleidscherijn.nl/pinokkio

Locatie

CultuurCampus
Burchtpoort 5
Vleuten, 3452 MD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie