Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Omni Band met He Gezellig

1 juni 2022 @ 20:00

€7,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

De Omniband is een driekoppig muziektheatercollectief bestaande uit Jochem van Hoogdalem, Sander Borst en Douwe Nauta. De drie jongens hebben elkaar ontmoet in het Ricciotti Ensemble, een broedplaats voor muzikanten die alles nèt een beetje anders willen en vinden dat de wereld wel wat gezelliger mag. De voorstelling ‘Hè, gezellig!’ is hun muzikale speeltuin. 3 muzikanten, 26 instrumenten, goeie grappen, slechte grappen, mooie muziek en muziek om bij te springen.
“In ‘Hè, gezellig!’ doen we precies wat we leuk vinden, wat we altijd al eens hadden willen doen of wat we altijd al eens hadden willen leren. Heel egoïstisch dus, maar des te meer een plezier om naar te kijken en te luisteren, een kijkje regelrecht in onze breinen.”

Geïnspireerd door Mini & Maxi, the Ashton Brothers, Släpstick, Victor Borge en nog vele anderen brengt de Omniband een avond onvergetelijk genieten en gezelligheid: dat wil je niet missen.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
1 juni 2022
Tijd:
20:00
Kosten:
€7,00
Site:
https://amstelveenspoppentheater.nl/productie/omni-band-met-he-gezellig/

Organisator

Amstelveens Poppentheater
Telefoon
+31 (0)20 – 6450439
E-mail
info@amstelveenspoppentheater.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a
Amstelveen, 1181 PH Amstelveen
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0)20 – 6450439
Bekijk de site van Locatie