Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziek gaat door! Projectweek CREA Orkest

juli 18 @ 15:30 - 17:00

Gratis

Muziek is de drijfveer van het CREA Orkest, het is onze brandstof. Tijdens de pandemie hebben we op verschillende manieren muziek gemaakt, op afstand of vanuit huis. Inmiddels mag het orkest weer samen muziek maken. Dat hebben we dan ook meteen gedaan tijdens de projectweek “Muziek gaat door!”. Tijdens de projectweek hebben we 6 dagen in Limburg gerepeteerd en verdiepende workshops gevolgd.

Op zondag 18 juli 2021 om 15.30 hebben we het afsluitende concert in de Dominicuskerk in Amsterdam, de kerk opent om 15.00. Omdat er maar een beperkt aantal luisteraars aanwezig kan zijn, werken we met reserveringsplaatsen. Via deze website kun je reserveren. Reserveer voor het aantal mensen dat komen, dat is maximaal twee personen óf één huishouden. Bij de Dominicuskerk kun je afrekenen. Een kaartje is 15 euro. Heb je recht op een tweede kaartje gratis? Je naam is dan bij ons bekend en dat verrekenen we dat daar.

Tijdens het concert vragen we je om anderhalve meter afstand te houden van anderen. Ook is er geen consumptie aanwezig, dus neem zelf een flesje water mee.

Facebooktwitterlinkedinmail

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
juli 18
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

CREA Orkest
Telefoon:
0657557328
E-mail:
tourco@creaorkest.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dominicuskerk
Spuistraat 12
Amsterdam, 1012 TS
+ Google Maps
Telefoon:
020 624 2183
Bekijk de site van Locatie