Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Madrigaalconcert

15 juni @ 14:30 - 15:30

€8,50 – €15,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het Madrigaalkoor is een klein vrouwenkoor bestaande uit enthousiaste, zingende dames van SMG ‘Sempre Crescendo’. Eens per jaar geven zij hun eigen Madrigaalconcert, waar ze onder bedreven leiding van dirigent Albert Jan de Boer uitdagend en affwisselend repertoire ten gehore brengen.

Dit jaar zal het Madrigaalconcert op 15 juni 14:30 plaatsvinden in de Lokhorstkerk in Leiden. Hier zal het Madrigaal met behulp van het thema “English music through the ages” de muziek ten gehore brengen die Engeland door de eeuwen rijk is geworden. Beginnend in de late middeleeuwen en eindigend in de moderne tijd, zal het Madrigaal onder andere stukken als Thomas Tallis’ ‘If ye love me’, delen van Rig Veda 3 van Gustav Holst en swingende stukken als ‘When daisies pied’ van John Rutter ten gehore brengen. Met stukken van verscheidene Engelse componisten door de tijd heen belooft het concert een ware reis “through the ages” met muziek variërend van barok tot modern!

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
14:30 - 15:30
Kosten:
€8,50 – €15,50
Evenement Categorie:
Site:
http://www.smgsemprecrescendo.nl

Organisator

S.M.G. ‘Sempre Crescendo’
E-mail
bestuur@smgsemprecrescendo.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
Leiden, 2311 SV
+ Google Maps