Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lustrumconcert Het CREA Orkest

22 juni @ 20:15 - 22:30

€20,00 – €25,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Regulier
25,00
Student
20,00

Het CREA Orkest bestaat 35 jaar en viert haar lustrum op grootse wijze! Met dank aan iedereen die onze crowdfunding heeft gesteund kunnen wij twee prachtige projecten uitvoeren in 2024.

Het CREA Orkest slaat de handen ineen met het Lucia Marthas Institute for Performing Arts en voert Le sacre du printemps uit met een gloednieuwe choreografie! Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) leidt podiumkunstenaars en docenten op voor het nationale en internationale werkveld van de Performing Arts, met name voor dans, musical en muziektheater. Studenten van de opleiding Docent Dans creëerden een nieuwe choreografie op een van de meest controversiële werken van de twintigste eeuw, Le sacre du printemps van Igor Stravinsky.

Naast Le sacre du printemps (Stravinsky) worden ook delen uit Het Zwanenmeer (Tsjaikovski) en Carmen (Bizet) uitgevoerd.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
20:15 - 22:30
Kosten:
€20,00 – €25,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.creaorkest.org/concerten/lustrumjaar-zomerconcerten-2024

Organisator

CREA Orkest
E-mail
pr@creaorkest.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Door Open Space
Tt. Vasumweg 31
Amsterdam, 1033 SB
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie