* Corona update *

De huidige nieuwe maatregelen hebben mogelijk effect op een concert waarvoor je een kaartje wil kopen of al gekocht hebt.

Mocht je vragen hebben over het evenement of het eventueel annuleren/retourneren van een bestelling neem dan contact op met de organisatie van het evenement. Wat er gebeurt met het evenement en met de kaartjes verschilt namelijk.

Vriendelijke groeten,
digitalekaartverkoop.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstconcert

11 december @ 20:00 - 21:30

€7,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Kerstconcert 11 december 2021
Toegangsticket kerstconcert De Harmonie Ede in samenwerking met de Valley Voices.
7,50
1 beschikbaar

Op zaterdagavond 11 december geeft De Harmonie Ede een kerstconcert in samenwerking met de Valley Voices. Tijdens het concert zullen De Harmonie Ede en de Valley Voices diverse stukken ten gehore brengen. De Beatrixkerk zal vanaf 19:30 uur de deuren openen voor het publiek, waarna om 20:00 uur het concert zal starten. Toegang tot de Beatrixkerk is conform de geldende regels van de Overheid.

Kaarten dienen voorafgaand aan het concert gekocht te worden via deze site. Kaarten kunnen tot en met 10 december 20:00 uur worden gekocht. Er is geen kaartverkoop aan de deur voorafgaand aan het concert.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:

Organisator

De Harmonie Ede
E-mail:
info@deharmonie.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Beatrixkerk Ede
Beatrixlaan 54
Ede, 6713 PT
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie