Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ensemble Illustre – Passie vóór Bach – Amsterdam

10 maart @ 20:00 - 22:00

Gratis – €50.00

Donateursticket - Passie voor Bach

Gratis ticket voor donateurs van Illustre. U kunt per jaar één gratis plaats bestellen. Deze RSVP geeft ook recht op een gereserveerde plaats vooraan in de zaal (mits vóór 9 maart 2023 besteld)

Ook donateur worden? Mail naar info@ensemble-illustre.nl

0 Gaat
Laat weten of je gaat

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Passie voor Bach - regulier
Toegangskaart voor 1 persoon, reguliere prijs
20,00
Passie voor Bach - gereduceerd tarief
Toegangsbewijs voor één persoon. Kortingstarief voor iedereen voor wie de prijs van €20,- om wat voor reden dan ook een te grote drempel vormt om het concert te bezoeken.
12,00
Passie voor Bach - Groepsticket Studentenmuziekgezelschappen
Groepsticket voor maximaal 6 personen, die allemaal lid zijn van een studentenmuziekgezelschap, zoals (maar niet uitsluitend) het USKO, de Utrechtse Studentencantorij, SKA of het NSKK.
50,00

Ensemble Illustre bestaat dit jaar 10 jaar, en dat vieren we graag met u!

Geniet tijdens dit concert van de liefdevolle muziek van Joachim von Burck die voor de grote Johann Sebastian Bach de inspiratie was om zijn passies te componeren.

Burck was een voorganger van Bach in Mulhausen, en hij zette als eerste de Passie in het Duits op muziek. Intiem en liefdevol, gebruikmakend van de laatste muzikale verbeeldingstechnieken uit Nederland.

Bij de passie “vóór Bach” hoort natuurlijk ook muziek van zijn familielid Johann Christoph Bach (lyrische begrafenisgedichten, o.a. het bekende Welt, gute Nacht).

Last but not least brengen we nog twee hoogtepunten uit de Duitse barok: het prachtige motet “Komm Jesu komm” van de hand van J.S. Bach, en Heinrich Schütz’ meesterwerk “het Deutsches Magnificat”.

Via deze pagina bestelt u kaarten voor het concert in Amsterdam. Op zaterdag 11 maart kunt u hetzelfde programma horen in TivoliVredenburg. Kaarten voor dat concert koopt u via www.tivolivredenburg.nl/agenda/

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis – €50.00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ensemble-illustre.nl/

Organisator

Ensemble Illustre
E-mail:
info@ensemble-illustre.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sloterkerk, Amsterdam
Osdorperweg 28
Amsterdam, 1066 EL Amsterdam
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie


Hieronder is een advertentie weergegeven. Deze zijn belangrijk om het platform gratis te houden voor bezoekers.