Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bohemian Impressions

17 december 2023 @ 15:00 - 17:30

€7,00 – €15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Laat je meevoeren naar het oude ‘Bohemen’ met het Haags Studenten Symfonie Orkest op zondag 17 december in de prachtige Paleiskerk in Den Haag. Onder leiding van dirigent Arne Visser spelen we meesterwerken van o.a. Smetana en Dvorak vol Boheemse pracht en passie. Koop nu je kaarten en beleef het oude Bohemen.

We spelen de volgende werken:

– De “Moldau”, het beroemdste werk van Bedřich Smetana, geheel opgedragen aan de geschiedenis, het landschap en de legendes van Bohemen. Een muzikale reis vanaf de twee bronrivieren, door Praag en uiteindelijk tot de monding in de Elbe.
– “Silent Woods for Cello and Orchestra” van Antonin Dvorak, met soliste Elena Schmider. Dit originele pianowerk, onderdeel van “From the Bohemian Forest”, is gearrangeerd voor cello en orkest.
– De “Hongaarse Dans No. 1”. van Johannes Brahms, een levendige en energieke dans gebaseerd op Hongaarse folklore.
– “Symfonie No.6” van Antonin Dvorak, een meeslepende compositie die de ziel van het landschap en de mensen weerspiegelt.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
17 december 2023
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€7,00 – €15,00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.studentenorkest.nl

Locatie

Paleiskerk
Paleisstraat 8
Den Haag, 2514 JA
+ Google Maps