Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Benefietconcert Blauwe Vogel ‘74

22 april 2022 @ 20:00 - 22:00

Op 22 april organiseert Stichting Vrienden van Blauwe Vogel ’74 samen met Harmonieorkest Vleuten en Cultuur19 een bijzonder benefietconcert voor Stichting Blauwe Vogel ’74. De Blauwe Vogel ’74 biedt kinderen met een functiebeperking of een speciale eigenschap de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding te (leren) zwemmen. Sponsors dekken de kosten, dus de kaartopbrengst gaat volledig naar dit mooie doel.

Pianiste Marina Grigorowitsch en saxofoniste Floor Wittink treden op met een mooi, verrassend en spetterend programma van (licht) klassieke muziek. Romantische melodieën van Piazzolla uit Italiaanse films en de beroemde componist Chopin wisselen zij af met vrolijk swingende muziek uit de twenties en meeslepende stukken van Rachmaninov en Itturalde. Marina en Floor hebben hun sporen in het Nederlandse professionele muziekleven ruim verdiend en zetten zich in graag in om er een onvergetelijke avond van te maken.

In het voorprogramma speelt het G-orkest (muzikanten met een functiebeperking) van Harmonieorkest Vleuten. Extra bijzonder is dat de artiesten ook samen met het G-orkest zullen optreden.

Compliance Factory is hoofdsponsor van dit concert. Daarnaast sponsoren Rotary Club Haarzuylens, Mixed Lions club Utrecht Novum en Lions Club Utrecht Host.

Kaartverkoop via website: www.harmonieorkestvleuten.nl

Facebooktwitterlinkedinmail

Locatie

CultuurCampus
Burchtpoort 5
Vleuten, 3452 MD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie