Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4 Mei – Projekt zingt “Brose Aarde” van Antjie Krog

8 oktober 2022 @ 20:00 - 22:30

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Op 8 oktober brengt het koor van het 4 Mei – Projekt haar nieuwe muzikale programma “Brose Aarde” in Aduard. Kern van de voorstelling vormt de gelijknamige poëtische en muzikale ode van dichteres Antjie Krog aan onze planeet. Het is een indrukwekkende oproep en aanklacht ineen: hoe kunnen wij zorgen voor elkaar als wij niet zorgen voor onze broze aarde die op het punt van breken staat. Met dit programma roepen wij elkaar en ons publiek op tot actie. Het programma begint om 20.00 in én om de Abdijkerk in Aduard.

Het koor van de culturele vereniging 4 Mei- Projekt uit Groningen is een enthousiast gemengd koor, o.l.v. Robert Ramaker. Wij brengen ieder jaar rond 4 mei een nieuw programma met bijzondere, minder bekende en nieuwe muziek. Onze programmathema’s, zoals Verzet, Over grenzen en Wij zijn de anderen, sluiten aan bij de herdenking op 4 mei, en de daarmee verbonden bevrijding van fascisme en sociale onrechtvaardigheid. Kortom, muziek die ertoe doet!

Doordat de repetitietijd in coronatijd te kort was, is het programma Brose Aarde voor 2022, verschoven naar het najaar van 2022 en hebben we op 4 mei in de Nieuwe Kerk een alternatief voor Brose Aarde uitgevoerd met als titel Verzet!.

Meer informatie over het programma, het koor https://www.4meiprojekt.nl. Kaarten hier te koop en aan de kassa.

Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
8 oktober 2022
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.4meiprojekt.nl/wordpress/programma-2022-brose-aarde/

Organisator

4 Mei – Projekt Groningen
Telefoon
06-12927617
E-mail
info@4meiprojekt.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Abdijkerk
Burgemeester Seinenstraat 42
Aduard, 9831 PX Aduard
+ Google Maps
Telefoon
050-5771288
Bekijk de site van Locatie